Fusion Sport   Mizuno   Aalborg Fysioterapi   DGI  

Log ind

  1. Husk mig
Vi er en løbeklub i Aalborg.

Vi træner sammen flere gange om ugen, og gør meget ud af varierende træning.

Aalborg Øst Halvmarathon

Tilmelding

21,1 km, 10 km, 5 km og
1 km børneløb

 

Nyheder fra klubben

RSS

22-05-18

Limfjordsløbet er aflyst

af Jonas Stoltze - Permalink

Hej alle.

Tak for den store opbakning mht. til hælpere til Limfjordsløbet :) Vi har dog i bestyrelsen besluttet at aflyse løbet pga. for få tilmeldte og fordi nogen centrale personer i afviklingen er blevet forhindret.

Vi håber der er lige så stor opbakning til vores løb næste år :)

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

0 kommentarer

17-04-18

Hjælpere til Limfjordsløbet 2018

af Jonas Stoltze - Permalink

Hej alle.

Søndag den 8/4 afholdt vi Aalborg Øst Halvmarathon 2018. Stor tak til alle som kom og hjalp, det er vi rigtig glade for! Vi må dog erkende at opbakningen fra klubbens medlemmer fra starten af dagen (kl. 8) var lidt lavere end håbet, og det var derfor en stor opgave at få sat rute, målområde, borde og stole i hallen samt vanddepoter op i tide inden starten gik kl. 13.

Derfor er der hængt en seddel op i klubben, hvor man kan skrive sig på hvis man har tid og lyst til at hjælpe til Limfjordsløbet 2018 den 2. og/eller 3. juni. Bestyrelsen har valgt at tage den beslutning, at hvis der ikke er skrevet mindst 20 navne på listen inden mandag den 30. april, vil Limfjordsløbet blive aflyst. Det er for stor en opgave at løfte med færre personer. Vores to motionsløb er den primære indtægtskilde i klubben, og derfor også den primære årsag til vores lave kontingent.

Vi håber at så mange som muligt vil støtte op om løbet. På forhånd mange tak!

0 kommentarer

31-03-18

Fælleskørsel Forest to the Bay

af Sofie Hintz - Permalink

God påske allesammen:) Husk, at det er på mandag d. 2. april, at der er Forest to the Bay, og alle der har skrevet sig på listen i klubben skulle gerne være tilmeldt:) Der er blevet efterspurgt fælleskørsel, så hvis I enten mangler nogle at køre med eller evt. kan tage nogle med, så kan I skrive i kommentarfeltet her og aftale tidspunkter osv. Vi ses på mandag og godt løb til alle sammen, der skal løbe:)

0 kommentarer

27-03-18

Vigtig info

af Jonas Stoltze - Permalink

Der er ingen træning på mandag den 2. april (2. påskedag).

God påske til alle :)

0 kommentarer

22-03-18

Hjælpere til Aalborg Øst Halvmarathon og nummerpakning 5. april

af Sofie Hintz - Permalink

Hej allesammen
Lige en lille reminder om, at vi skal bruge en masse hjælpere til vores halvmarathon d. 8. april, så vores løb kan fungere og vi kan tjene nogle penge til klubben. Der skal bruges hjælpere hele dagen fra kl. ca. 8 til opsætning og klargøring, derudover skal der være vejvisere og hjælpere i målområdet, og bagefter oprydning, så der skulle gerne være en opgave for en hver smag. Så kom og bak op, og tag gerne familie og venner med!

Derudover pakkes der startnumre torsdag d. 5. april efter træning, hvor vi også har brug for en masse hjælpende hænder:)

Vh. Bestyrelsen
0 kommentarer

Nyhedsarkiv