Fusion Sport   Mizuno   Aalborg Fysioterapi   DGI  

Log ind

  1. Husk mig

Nyhedsarkiv

02-01-15

Generalforsamling

af Anders Mikkelsen

Husk Generalforsamling d. 26 januar! 

0 kommentarer

02-01-15

Året der gik

af Anders Mikkelsen

Året der gik – 2014

Med friske erindringer om en veloverstået jul og nytårsaften, kan der ses tilbage på et år, som har budt på udfordringer og gode løbeoplevelser i klubben.

De seneste par år, har vi måtte konstatere, at markedet for motionsløb er og bliver hårdere.  Dette giver selvfølgelig nogle udfordringer for os, som arrangører, hvor vi skal være omstillingsparate og villige til at levere en ekstra indsats – især i forhold til markedsføring. Vi kan sagtens læne os tilbage og se til, men motionsløbene er vores levebrød og det er disse få dage om året og arbejdet op til løbet, der gør at vi kan få nogle oplevelser som klub. Derfor kræver det knofedt for at få tingene til at lykkes og at gå op i en højere enhed. Sammen kan vi gøre det.

Der var også positive takter i forhold til deltagerantallet til vores halvmaraton og Limfjordsløbet, således at tilbagegang blev vendt til status quo, samt en lille forøgelse af deltagere til vores halvmaraton. Positive takter, som vi skal tage med os i det nye år.

Ligeledes blev 2014 året, hvor vi åbnede dørene for børne-atletik og forsøger herigennem at få udspredt budskabet om både atletik i almindelighed i deres aldersgruppe. Forhåbentlig kan denne del af klubben vokse, således at vi bliver en klub med endnu flere ting at tilbyde.  

2014 blev også året for en stor international begivenhed på dansk jord, som mange af løberne i klubben blev draget af. Verdensmesterskabet i halvmaraton var den hidtil største internationale begivenhed på dansk jord rent løbemæssigt. På vegne af alle de løbere der deltog fra klubben, vover jeg pelsen og siger, at det var en løbeoplevelse ud over det sædvanlige med både store præstationer og andre der ikke ramte dagen. København var forvandlet til et sandt løbeparadis, og klubturen dertil satte prikken over i´et.

Netop klublivet er en ting vi skal værne om, da atmosfæren ved træningen bare gør det hele ekstra sjovt. Den får folk igennem med- og modgang rent løbemæssigt. Den er der uagtet om løb ikke har højeste prioritet i ens liv på nuværende tidspunkt og når løb bliver en så integreret del af ens verden, at en løbetur er ligeså naturlig som at børste tænder.

Sidst skal der ønskes alle klubmedlemmer en glædelig jul og godt nytår, samt held og lykke med udfordringer der venter i 2015!

 

På vegne af Anders Mikkelsen, Formand samt bestyrelsen.

0 kommentarer

01-01-15

Årsregnskaber 2014

af Thomas Søndergaard

Årsregnskaber for 2014 er nu tilgængelige på medlemssiden under dokumenter. Mvh. Thomas Søndergaard
0 kommentarer