Fusion Sport   Mizuno   Aalborg Fysioterapi   DGI  

Log ind

  1. Husk mig

Nyhedsarkiv

10-02-14

Standerhejsning

af Anders Mikkelsen

Hej AAØRC-løbere!

Nu er klubbens årlige standerhejsning ved at være op over, så afsæt et par timer lørdag d. 1 marts, så vi atter engang kan få en god standerhejsning samt fundet den nye klubmester for 2014!

Det vil finde sted kl. 11:00, hvor formanden først vil sige et par ord, hvorefter detajlerne for klubmesterskabet offentliggøres! :)

Efterfølgende vil der være varmt suppe med brød og lidt til ganen!

Vel mødt!

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen

0 kommentarer

10-02-14

Generalforsamling og konstituering

af Anders Mikkelsen

Hej AAØRC-løbere!

Vi havde generalforsamling mandag d. 27 januar, hvor Peter Hansen og Jens Christiansen ikke ønskede genvalg. Der skulle derfor nye ansigter ind i bestyrelsen, og her blev Anders Mikkelsen og Rikke Lynnerup valgt ind i bestyrelsen. Der er stadig et sæde ledig, så hvis der skulle være en der er interesseret, bedes de kontakte en af bestyrelsen. Vi bider ikke! :)

Bestyrelsens sammensætning er følgende: Anders Mikkelsen, Thomas Søndergaard, Rikke Lynnerup, Jonas Stoltze, Mette Christiansen, Peter Fast samt Nick og Dong som suppleanter. 

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig, hvor Anders Mikkelsen blev valgt som formand, Mette Christiansen næstformand og Thomas Søndergaard fortsætter som kasserer.

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen

0 kommentarer