Fusion Sport   Mizuno   Aalborg Fysioterapi   DGI  

Log ind

  1. Husk mig

Nyhedsarkiv

28-02-16

Socialløb i samarbejde med Brooks og Fusionsport

af Jonas Stoltze

Onsdag d. 2 marts kl. 17:00 vil der fra Tornhøjskolen være et social-løb rundt på den grønne rute, som er en del af vores halvmarathon.
Vores samarbejdspartner, Brooks Running, vil være repræsenteret i form af deres sponsorløbere samt Fusion Sports. Der vil således være mulighed for prøve adskillige Brooks sko og løbe den grønne rute og prøve skoene.
Til alle fremmødte, vil der være en gave i form af en voucher på køb af Brooks sko ude fra Fusions Sport.smile emoticon

I må meget gerne bakke op om tiltaget, så vi kan få mange fremmødte :)

0 kommentarer

28-02-16

Kontingentindkrævning

af Jonas Stoltze

Hej alle

Det er blevet tid til opkrævning af kontingent.

I den forbindelse vil vi gerne opfordre alle til, at mindske arbejdsbyrden på bestyrelsen og kassereren. Dette gøres ved, at I af egen drift indbetaler hhv. 400 kr. / 200 kr. for voksen eller barn med navnet som reference. Personer der er født i årgang 98 eller før, betragtes som voksen. 
Eksempel: Anders Mikkelsen skrives som Anders M.

Klubbens kontooplysninger er følgende: 5380 000334427.

Frist til indbetaling af kontingent er d. 15/3-2016.

Fra bestyrelsens side, vil vi gerne sige tak :)

0 kommentarer

15-02-16

Tommy Hansen i bestyrelsen

af Jonas Stoltze

Hej alle medlemmer.

Tommy Hansen har tilbudt at tiltræde som det syvende bestyrelsesmedlem i det resterende år, som Mette Christiansen havde tilbage af sin periode. Dette har den siddende bestyrekse ikke nogen indvending imod, men alle medlemmer skal naturligvis have muligheden for at stemme imod. Hvis der er nogen som er imod denne beslutning bedes man ytre dette overfor en fra bestyrelsen, og ellers vil Tommy tiltræde fra og med næste bestyrelsesmøde mandag den 7. marts.

Venlig hilsen bestyrelsen

0 kommentarer

05-02-16

Træningssamling - Udviklingskonference

af Esben Elbæk

Lige børn leger bedst siges der og det er ikke anderledes når man bliver "voksen". Marsters ( + 30 og derfra 5 års grupper) i DAF regi afholder weekenden den 20 21 februar på skive stadion udviklingskonference og træningssamling for alle Masters under dansk atletikforbund der har lyst. se programmet her http://dansk-atletik.dk/media/1078305/masterskonference-20-21-februar-2016-.pdf.
 
0 kommentarer