Fusion Sport   Mizuno   Aalborg Fysioterapi   DGI  

Log ind

  1. Husk mig

Nyhedsarkiv

09-03-13

Standerhejsning

af Martin Patwary

Den 9 marts holdte Aalborg Øst Road Runners Club den årlige Standerhejsning. Standerhejningen er her hvor vi siger velkommen til den nye sæson, og formanden holder en tale. 

Det hele startede kl. 11 i klubben og der var mange der var mødt op. Jens fortalte så hvilken rute vi skulle løbe, og ruten bestod af en 4,9 km lang rute. Som en af klubbens traditioner til Standerhejsning, finder man vinderen ved at gætte den tid man selv tror man kan løbe på ruten på.  Efter alle havde gennemført løbet, var vi kommet til det spændende tidspunkt om hvem der havde vundet årets standerhejsning. Det blev en meget flot og smuk sejr til Martin Patwary som var sølle 33 sekunder fra sit gæt, mens den store taber i konkurrencen var Maja Boe som var hele 3 min og 8 sekunder fra sit gæt.

Efter udnævelsen af årets vinder, stod det på suppe og kage der blev lavet af den dejlige Peter Fast. Dette var afslutningen på endnu en fantastisk standerhejsning og vi glæder os rigtig meget til den nye sæson!

0 kommentarer

06-03-13

Standerhejsning lørdag den 9. marts

af Jonas Stoltze

Der er standerhejsning i klubben lørdag den 9. marts kl. 11. Der vil blive serveret en forfriskning og vi håber på så stort et fremmøde som muligt.

0 kommentarer