Fusion Sport   Mizuno   Aalborg Fysioterapi   DGI  

Log ind

  1. Husk mig

Nyhedsarkiv

23-04-13

Sommeren er på vej!

af Martin Patwary

Solen er begyndt at skinne igen, efter en lang vinter.Sommeren er på vej! Og det betyder at vi kan hive vores shorts og tshirts frem igen, og gå ud og nyde det dejlige vejr med en løbetur. 

Sommeren betyder også vi kan lægge de lange tunge ture bag os, og glæde os til at sprinte kunststofbanen op.

I klubben har vi de sidste par år fået et nyt klubløb, istedet for Aarhus 1900' Tækker Stafet, nemlig Havnestafetten.
Havnestafetten er som titlen beskriver det, et stafetløb på Aalborgs havnefront. Man løber på 3 mands hold, og hver person skal så løbe 4 km. Løbet er for alle, og da det er et af vores klubløb er der gratis tilmelding. Havnestafetten er et godt og hyggeligt arrangement , så hvis du vil tilmeldes til løbet, kan man bare skrive sig på, på klubbens opslagstavle. Løbet bliver afholdt onsdag den 12.juni kl. 18.30, og hvis du vil vide mere om løbet kan du følge dette link til løbets hjemmeside: http://www.havnestafetten.dk/.

Havnestafetten er selvfølgelig ikke det eneste løb i løbet af sommeren, der er en masse andre løb og dem kan du undersøge, på Trimguiden der har en beskrivelse af de fleste løb hele året rundt.

Vi går en spændende sommer i møde med et hav af løb og DM på bane, så det er bare med at snøre løbeskoene og løbe sommeren tynd, så vi alle sammen kan gøre Esben glad!  :)

Af Martin Patwary (Ham den hurtige)

0 kommentarer