Fusion Sport   Mizuno   Aalborg Fysioterapi   DGI  

Log ind

  1. Husk mig

Nyhedsarkiv

02-05-15

Klubaften mandag den 4. maj aflyst

af Michael Hedegaard Thomsen

Vi er desværre nødt til at aflyse klubaften mandag den 4. maj pga. afbud fra vores foredragsholder. Vi regner med at afholde oplægget ved en klubaften senere.

0 kommentarer

02-05-15

AFLYST: Klubaften den 4. maj: Løb på godt og ondt

af Michael Hedegaard Thomsen

Vi har desværre modtaget afbud fra Jens-Jørn Dahl, og er nødt til at aflyse klubaften mandag den 4. maj. Foredraget vil blive afholdt senere, og vi melder ud, når der er en ny dato.

Mandag den 4. maj efter træning afholdes der igen klubaften. På tapetet er kiropraktor Jens-Jørn Dahl, der bl.a. praktiserer i Vejgaard Kiropraktisk Klinik. Han vil holde et foredrag om løbetrænings positive virkninger på vores krop og om løbeskader. Endvidere vil han medbringe sin ultralydsscanner og give nogle eksempler på scanning af skader. Foredraget er planlagt sådan, at der er god tid til aktuelle spørgsmål. Hvis du medbringer din løbeskade har du måske endda mulighed for at blive scannet :-).

Jens-Jørn Dahl er Kiropraktor, Master i rehabilitering og Sonograf, og har udover praksis i Vejgaard, også praksis på Mors og i Thisted. Han er selv aktiv løber og har deltaget i både trailløb og maratons og har stor erfaring i behandling af bl.a. løbeskader bl.a. ved hjælp af chokbølgebehandling. Så her er en oplagt mulighed for at blive klogere på din løber-krop og evt.behandling, når uheldet er ude.

Vi starter som vanligt med lidt at spise umiddelbart efter træningen og regner med at Jens-Jørn går i gang efter maden. Desuden deltager kiropraktor Niels-Peter Carstens, indehaver af Vejgaard Kiropraktisk Klinik, som også har stor erfaring med behandling af bl.a. løbere.

0 kommentarer