Fusion Sport   Mizuno   Aalborg Fysioterapi   DGI  

Log ind

  1. Husk mig

Nyhedsarkiv

13-10-11

En løbeklub med stor rummelighed

af Maja Boe

 

En løbeklub med stor rummelighed 

Af Kitta Rasmussen

Vi er en blandet flok af løbere, der løber som en del af Aalborg Øst Road Runners. Vi er flere nybegyndere og let øvet løbere i gruppen, og det er som regel os, du kommer i kontakt med, når du starter som ny løber selvfølgelig afhængig af dit niveau.

Vi lægger stor vægt, på den gode modtagelse første gang du møder op. Den sociale side stortrives i vores lille gruppe, hvor vi får snakket og grinet en masse under træningen.

Vi er en meget blandet flok løbere med forskellige indgangs vinkler til, hvorfor vi er startet i klubben. Vi gør meget ud af at tage individuelle hensyn under træningen.

Det er helt naturligt for os, at når man starter som nybegynder i klubben, så har man både brug for at gå og løbe under træningen, så derfor venter vi på alle og sørger for ingen bliver hægtet af.

Ånden i klubben er helt fantastisk, og der er plads til alle, hvor vi hygger og snakker med hinanden på tværs af niveauer og ambitioner i vores løb. De meget erfarende og rigtig dygtige løber har altid tid til et godt råd og/eller en snak om løb/løbestile.

Vi håber, at vores lille indlæg har inspireret dig til at begynde at løbe. Vi er der altid både mandag, torsdag eller lørdag, så vi skal nok tage hånd om dig, når du møder op. Ses vi J.

 

0 kommentarer

03-10-11

Laura Lambæk udtaget til NM Cross

af Anders Mogensen

For første gang har Dansk Atletik Forbund udtaget en atlet fra Aalborg Øst Road Runners Club til et nordisk mesterskab. Laura Lambæk Knudsen skal repræsentere Danmark i Uddevalla i Sverige d. 12. november sammen med Rebekka Fuglø fra Vejle IF.

Det er landstræner Frank de Paoli og holdleder Niels Kim Hjort, der har peget på Laura ud fra hendes resultater gennem det seneste år. Hun stiller op i juniorklassen og skal løbe 4,5 km.

0 kommentarer