Fusion Sport   Mizuno   Aalborg Fysioterapi   DGI  

Log ind

  1. Husk mig

Ruten

Løbet foregår på det bilfri cykelstinet i Aalborg Øst.

Rutekort

Tryk på billedet for at forstørre

Beskrivelse

Vi sørger for skiltning, så du nemt finder hen til start områderne.

  • Halvmaraton - Starten går fra målstregen på atletikbanen ovre bag Tornhøjhallen. Der løbes ud til P1, drej til højre og op til P3 og videre rundt til P4, hvor ruten møder 10 km ruten. Herefter løbes ned til P5 og rundt til P1. Runden P1 til P1 løbes yderligere to gange, hvorefter der løbes tilbage til mål.
  • 10 km - Starten går fra målstregen på atletikbanen ovre bag Tornhøjhallen. Der løbes ud til P1, drej til højre og op til P2, hvor der drejes til venstre langs den røde linje. Fortsæt ud til den grønne rute og drej til venstre forbi P4, hvor ruten møder halvmaratonruten. Fortsæt forbi P5 og rundt til P1 ligesom halvmaratonruten. P1 til P1 løbes én gang mere, hvorefter der løbes tilbage til mål.
  • 5 km - Der løbes ud til P1, drej til højre og op til P2, hvor der drejes til venstre langs den røde linje sammen med 10 km ruten. Fortsæt ud til den grønne rute og drej til venstre forbi P4, hvor ruten møder halvmaratonruten. Fortsæt til P5 og drej til venstre langs den blå linje. Drej til venstre ved P6 hvorefter der løbes tilbage til mål.

Du kommer til at løbe på det bilfri sti-system i Aalborg Øst med en blanding af åbent og lukket landskab og en god udsigt visse steder.

Der er væske for hver ca 5 km.

Alle ruter har fælles start og mål ved målstregen på atletikbanens bag Tornhøjhallen.

Højdeprofil

Ruterne er ikke helt flade. Den hårdeste bakke er en ca. 5%-stigning placeret mellem 5,5km og 6,5km (1,5km og 2km for 5 km løberne), og igen mellem 15,5km og 16,5km for halvmaratonløberne. Til gengæld går det efterfølgende vældig meget nedad hvilket ligger mellem 7,5km og 8,5km og igen mellem 17,5km og 18,5km for halvmaratonløberne.