Fusion Sport   Brooks   Aalborg Fysioterapi   DGI  

Log ind

  1. Husk mig

Ruten

Løbet foregår på det bilfri cykelstinet i Aalborg Øst.

Rutekort

Beskrivelse

Vi sørger for skiltning, så du nemt finder hen til start områderne.

  • Halvmaraton - Starten går på brandvejen ved siden af Tornhøjskolens atletikbane ovre bag Tornhøjhallen. Der løbes to omgange langs den grønne rute (rød streg på rutekortet) af ca. 10 km plus en start- og mål-strækning.
  • 10 km - Starten går fra målstregen på atletikbanen hvorefter der løbes én omgang langs den grønne rute (rød streg på rutekortet) med en genvej (blå streg på rutekortet).
  • 5 km - Starten går fra målstregen på atletikbanen hvorefter der løbes en halv omgang (kun venstre del af rutekortet) langs den grønne rute (rød streg på rutekortet) med en genvej (gul streg på rutekortet).

Du kommer til at løbe på det bilfri sti-system i Aalborg Øst med en blanding af åbent og lukket landskab og en god udsigt visse steder.

Langs hele halvmaratonruten er der malet en grøn stribe på stien, som du skal følge. Derudover er der vejvisere spredt ud over hele ruten, og pile og km-skilte er der masser af. Så du skal nok finde rundt.

Der er væske for hver ca 5 km.

Alle ruter har fælles mål ved atletikbanens målstreg.

Højdeprofil

Ruterne er ikke helt flade. Den hårdeste bakke er en ca. 5%-stigning placeret mellem 5,5km og 6,5km (1,5km og 2km for 5 km løberne), og igen mellem 15,5km og 16,5km for halvmaratonløberne. Til gengæld går det efterfølgende vældig meget nedad hvilket ligger mellem 7,5km og 8,5km og igen mellem 17,5km og 18,5km for halvmaratonløberne.

Nedenfor er højdeprofilen vist for halvmaratonruten.

Ruteprofil